Kako Spojiti Pedale

Sadržaj:

Kako Spojiti Pedale
Kako Spojiti Pedale

Video: Kako Spojiti Pedale

Video: Kako Spojiti Pedale
Video: Kako promeniti pedale ?! | How to change pedals ?! | HD 2024, Maj
Anonim

Mnogi ljudi žele se više zabaviti svojim igrama. I igrački uređaji im priskaču u pomoć, ali u našem slučaju to su pedale i volan.

Kako spojiti pedale
Kako spojiti pedale

Neophodno je

Da biste povezali pedale, potreban vam je upravljač i malo vještine u korištenju kontrolne ploče

Instrukcije

Korak 1

Spojite pedale na upravljač. Pregledajte upravljač da biste pronašli ulaz za pedalu. Obično se to radi s desne strane ili iza upravljača.

Korak 2

Nakon spajanja pedala na upravljač, volan trebate povezati s računarom. USB izlaz izlazi iz upravljača. Uzmite ga i priključite na raspoloživi USB priključak na računaru.

Korak 3

Instalirajte upravljačke programe uređaja za igru, ako su dostupni.

Korak 4

Ako ih nema, otvorite start, kliknite lijevu tipku miša na prečicu: kontrolna ploča. Nakon otvaranja kontrolne ploče, kliknite prečicu za uređaje za igre. U otvorenom prozoru kliknite svojstva.

Korak 5

Prozor postavki uređaja za igre otvorit će se ispred vas. Stanite na pedale dok gledate u prozor. Ako se križić u ovom prozoru pomakne, računalo je prepoznalo vaš uređaj za igru.

Korak 6

Dalje, trebate kalibrirati uređaj. U istom prozoru kliknite na postavke. Kliknite prečicu Calibrate. Pojavit će se čarobnjak za kalibraciju uređaja za igre. Kliknite dalje. Stanite na pedale. Zatim će se pojaviti prozor u kojem trebate kliknuti na sve tipke uređaja za igre. Kliknite na Next i gotovi ste. To je to, vaš uređaj je spreman za upotrebu.

Preporučuje se: